Language EN

Om BHJ Kalino Food AB

Skånebaserade BHJ Kalino Food har över tre decenniers erfarenhet inom livsmedelsbranschen och är en välrenommerad leverantör av förstklassiga livsmedelsprodukter till grossister, produktionsföretag och detaljhandeln.

>
>

Professionell service

På BHJ Kalino Food lever vi upp till våra kunders krav på snabb responstid och löpande leveranser.
Vår långa erfarenhet av livsmedelshantering garanterar högsta standarder inom livsmedelssäkerhet och veterinärskontroll.

Vi har med åren byggt upp hög kompetens på alla typer av köttråvaror och kan därför erbjuda alla kunder vår expertis på området.

>
Previous Tab
Previous Tab

BHJ Kalino Food AB

BHJ Kalino Food är en del av den internationella företagsgruppen BHJ, specialiserad på kött och köttbiprodukter.

Skånebaserade BHJ Kalino Food har över tre decenniers erfarenhet inom livsmedelsbranschen och är en välrenommerad leverantör av förstklassiga livsmedelsprodukter till grossister, produktionsföretag och detaljhandeln.

Vårt team med professionell säljkompetens har lång erfarenhet inom livsmedelsbranschen och väldokumenterad erfarenhet när det gäller att erbjuda framgångsrika produkter och tjänster till kunder i både Sverige och Europa.

Kött och biprodukter
Vår portfölj av köttprodukter består av ett brett spektrum av utvalda styckningsdetaljer och köttbiprodukter från EU-godkända slakterier med alla erforderliga veterinärgodkännanden.

Med särskild inriktning på fläsk, nötkött och kyckling har vi kapacitet att leverera alla typer av styckningsdetaljer och köttbiprodukter som våra kunder efterfrågar. Våra huvudsakliga kunder är produktionsföretag och livsmedelsgrossister i Sverige.

Tack vare vårt internationella nätverk inom köttindustrin kan vi även på mycket kort varsel snabbt svara mot våra kunders behov. Under ”Produkter" kan du utforska hela vårt utbud.

Kitchen Joy – tillagningsklara produkter och färdigrätter
Vi är ensamleverantör på den svenska marknaden av de prisbelönta färdigrätterna och tillagningsklara produkterna från Kitchen Joy.

Kitchen Joy erbjuder ett exklusivt sortiment från Thailand med färdiglagade och frysta kycklingprodukter för livsmedelsbutiker och livsmedelsgrossister.

Med ett sortiment som spänner över ett brett spektrum av populära och välkända smaker har Kitchen Joy något att erbjuda för alla olika smakpreferenser.

Kitchen Joy-produkterna håller genomgående en mycket hög kvalitet och levereras med full spårbarhet.

Kontakta BHJ Kalino Food för att inleda ett affärssamarbete.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
About corporate BHJ
Produkter
Se vad vi kan erbjuda
Kontakta BHJ Kalino Food AB
Find din BHJ Kalino Food kontaktperson her